Deputata Cristina Burciu a vizitat Colegiul Național Mihai Viteazu. Motivul vizitei e independent de scandalul din colegiu

0
Screenshot 2021 04 23 At 16 19 52 680x365 1

Deputata PNL, Cristina Burciu a vizitat vineri Colegiul Național Mihai Viteazu. Prezența deputatei PNL de Cluj a fost sesizată de personalul administrativ al Colegiului.

Vizita deputatei de Cluj a ridicat semne de întrebare cu privire la o intervenție politică de mușamalizare a scandalului din CNMV. ”Dna Burciu a venit în vizită cu trei zile înainte de sosirea corpului de control al Ministrului Educației, o vizită nepotrivită”, susțin surse din Colegiul Național Mihai Viteazu.

Cristina Burciu a explicat că vizita e o consecință a unui incident înregistrat la ora de economie, incident în care a fost implicată fiica sa. ”E pur și simplu o coincidență, am fost la CNMV în calitate de mama, ca urmare a unui incident care a vizat-o pe fiica mea. Am avut o discuție cu directoarea CNMV și profesorul respectiv, lucrurile s-au rezolvat. Despre situația tensionată de la Colegiul Național Mihai Viteazu am aflat din presă, nu am discutat acest subiect în nici unul din forurile politice sau din Educație. De altfel, niciodată în timpul mandatului meu nu am intervenit politic, pentru a face presiuni politice de vreun fel și nimeni nu poate spune că am făcut vreodată așa ceva”, a precizat Cristina Burciu.

Deputata de Cluj a precizat că singurele intervenții publice pe care le-a avut, privitoare la Colegiul Național Mihai Viteazu, au fost pe grupul de discuții al părinților, când a discutat despre situația încălzirii în liceu. ”Și atunci, intervenția mea a fost în calitate de părinte, nu de politician”, a mai arătat Cristina Burciu.

Referitor la situația tensionată din Colegiul Național Mihai Viteazu, deputata de Cluj a apreciat că părinții au tot dreptul să fie îngrijorați când în școala la care învață copiii lor este o situație tensionată. ”Toți părinții suntem îngrijorați când e vorba de copiii noștri”, a apreciat Burciu.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.