Elevii de la Horea, Cloșca și Crișan statu tot în frig. Acum e vina Delgaz

0
1603452276 Caldura Calorifer1 65349900

Elevii de la Școala Horea, Cloșca și Crișan învață în continuare în frig, deoarece compania furnizoare nu a făcut încă recuplarea, a precizat consilierul local Attila Koloszi (PMP). Acesta a precizat că a purtat astăzi o discuție cu Daniela Bulgarov, directoarea școlii care a confirmat că plata facturilor restate s-a făcut ieri. Potrivit Danielei Bugarov, cei de la Delgaz au promis că rebranșează unitatea școlară ieri, apoi au revenit și au precizat că ajung în 9 noiembrie, la ora 10. ”Nici azi nu au copii căldură. Administrația locală și cei din Primărie nu au nicio scuză, aceste lucruri nu se rezolvă peste noapte, ar fi trebuit să se știe că e gazul tăiat. Nici în epoca de tristă amintire nu am trăit așa”, a comentat Koloszi.

Scandalul privitor la lipsa încălzirii în școala turdeană a izbucnit la începutul acestei săptămâni. Directoarea școlii a confirmat că este tăiat gazul și că de fapt nu se știe când a fost acesta întrerupt, deoarece școala nu a fost anunțată despre debranșare.

Ulterior, administrația locală a anunțat că a făcut demersuri de la începutul lunii noiembrie ca să aloce bani. Municipalitatea a explicat că după rectificarea de buget, în decurs de o săptămână s-au făcut demersurile oficiale către ANAF pentru înregistrarea rectificării bugetare urmând ca banii pentru facturi să fie virați. Primăria Turda a precizat că școala poate plăti facturile în cursul zilei de ieri.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.