Dublează tariful pentru parcările de reședință. ”Turda o să iasă în stradă și-o să vină peste voi”, avertizează Adrian Nap

0
221027 Fbmateipremiu

Administrația locală de la Turda pregătește cea mai mare țeapă a anului la taxe și impozite. Primarul Turzii, Cristian Matei propune dublarea tarifelor la parcare pentru anul următor.

Noul tarif propus e de 300 de lei pe parcarea de reședință, cu posibilitatea de a plăti 250 de lei până la 1 februarie 2023

În contra-partidă, Opoziția locală numeștă măsura drept o batjocură și bătaie de joc la adresa turdenilor.

   Opoziția locală a început să discute despre organizarea unor acțiuni de protest în fața Primăriei Turda.  Președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap a anunțat că va fi primul ales local care va ieși la mitging în fața Primăriei Turda, alături de turdeni, când aceștia vor protesta.

”Primarul Matei Cristian le dublează turdenilor tariful pentru parcările de reședință! Solicităm demisia tuturor celor implicați în această acțiune!”, se arată într-un comunicat al PMP Turda.

Consilierii PMP spun că se impune organizarea unor forme de protest, inclusiv cu pichetare Primăriei Turda.

”După majorarea tarifelor la apă, după majorarea impozitelor, după ce se pregătește și majorarea tarifului biletelor pe autobuz, după majorarea tarifelor la salubritate, primarul Matei Cristian vă pregătește DUBLAREA (majorare cu minim 100%, la plata anticipată, dacă nu, e și mai mare) tarifelor pentru parcările de reședință.

Batjocura și sfidarea la adresa turdenilor este maximă! De la un tarif de 125 de lei pe an, cât e acum, se ajunge la minimum 250 de lei de la 1 ianuarie 2023 (dacă e plătit integral până în luna februarie, dacă nu e 300 de lei pe an). Majorare 100%, cum se poate așa ceva?”, arată cei de la PMP

Adrian Nap, consilier local și președintele PMP Turda: “Noi ne vom opune acestei majorări cu 100%, în plină criză, pentru că un management eficient și cu respect față de turdeni, trebuia să găsească alte soluții. Dacă nu sunt în stare, dacă nu au soluții, să plece!

Solicit public demisia directorului de la Domeniul Public Turda SA, demisia Consiliului de Administrație de la Domeniul Public Turda SA și demisia primarului Matei! Toți sunt implicați în această acțiune de batjocură la adresa turdenilor!

Batjocura la adresa turdenilor trebuie să înceteze, altfel riscați să iasă Turda în stradă și să vină peste voi!”.

”Turdeni, protestați masiv pe contul Primăriei, pe contul PNL Turda, pe conturile primarului Matei Cristian! Dacă acceptați batjocura, vă vor pune biruri tot mai mari și batjocura va fi tot mai mare și mai grea! Hai să spunem STOP! Dacă e nevoie, ieșim în stradă, pe jos sau cu mașinile, și mergem peste ei!

Distribuiți masiv să vadă toată Turda mizeria pe care v-o pregătește primarul Matei și ai lui!”, se mai arată în mesajul PMP

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.