Anca Costea ( PNL) ținta unei campanii de denigrare. L-ar fi vizitat pe Ovidiu Roja la pușcărie și a uitat să semneze documentele

0
Anca Costea ( Pnl) ținta Unei Campanii De Denigrare. L-ar Fi Vizitat Pe Ovidiu Roja La Pușcărie și A Uitat Să Semneze Documentele

Consiliera PNL, Anca Costea a ajuns în cursul zilei de astăzi ținta unei campanii de denigrare pe grupurile de discuții de pe Facebook. Potrivit unui cont denumit ”Anp Vizite Gherla”, consilierul local de la Turda ar fi făcut o serie de vizite la Gherla pentru a-l vizita pe interlopul turdean Ovidiu Roja. Contul precizează că Anca Costea a uitat să semneze o serie de documente la ultima așa zisă vizită la penitenciar.

Anp Vizite Gherla de la departamentul Vizite Penitenciar Gherla, o solicita pe Costea Anca sa între din nou în contact cu Penitenciarul Gherla pentru ca a uitat sa semneze niște documente la ultima vizita pe care dansa a avut-o la penitenciar pentru vizita deținutului Roja Ovidiu , care a fost reținut aici în incinta noastră, nu răspunde la telefon doamna! ”, se arată în mesajul cu un vădit caracter ironic.

Mesajul a fost postat de un același cont cu sigla Agenției Naționale a Penitenciarelor, pe mai multe grupuri de discuții din Turda. Surse din Admninistrația Națională a Penitenciarelor au precizat pentru Politică și Putere faptul că dacă informația nu e un fake news acesta a fost distribuită de cineva care are acces la aprobările pe care direcția penitenciarului le dă. ”Orice vizită și accesul la un număr de telefon ca și convorbire, trebuie aprobată special”, susțin sursele Politică și Putere.

Untitled
Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.