Reacții la desființarea echipei de volei “Cristina Pârv”. ”Un fiasco al administrației locale”

0
Acs Volei Turda2 1

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” se va desființa, după trei ani de activitate, timp în care a reușit să bifeze o premieră în voleiul turdean și anume aceea de a promova în Divizia A1, au anunțat oficiali ai clubului sportiv, printr-un comunicat de presă. Oficialii clubului au anunțat că acest an competițional a fost plin de provocări și ”din păcate nu am reușit să ne menținem poziția câștigată cu atât de multă muncă”. Decizia nu este una ușoară pentru staff-ul echipei, dar momentan activitatea echipei va fi suspendată. Surse apropiată de echipa de volei au precizat pentru Politică și Putere faptul că șefa echipei, Cristina Pârv nu mai avea canale de comunicare cu administrația locală. ”Când suni la telefoane și suni degeaba, atuci trebuie să iei o decizie”, au precizat sursele Politică șu Putere

„ Echipa pe care am înființat-o la Turda înseamnă extrem de mult pentru mine, este copilul pe care l-am crescut de la zero, cu multă speranță în suflet. Cred în continuare că în România se poate face performanță, dar de cele mai multe ori doar determinarea și dorința de a reuși nu sunt de ajuns. Pentru a face performanță la nivel înalt este nevoie de o susținere serioasă, iar din păcate, în țara noastră, la acest capitol, voleiul este lăsat la urmă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat pe plan financiar în demersul nostru, pentru că fără susținerea lor nu am fi ajuns aici. Din păcate, îmi dau seama că e extrem de greu să concurezi cu alte ramuri sportive când vine vorba despre bugete și sponsorizări. Mă doare sufletul pentru această decizie, dar a fost una bine ântărită și analizată împreună cu întregul meu staff, iar momentan considerăm că este oportun să procedăm astfel”, a precizat Cristina Pârv.

Încetarea activății echipei de volei a dus reacții diferite în spațiul public

Consilierul local Attila Koloszi a numit încetarea activății clubului de volei drept un fiasco al administrației Matei. ”Mă întreb de ce mai construim sală de sport , când cluburile sportive se desființează și nu mai au susținere financiară. Sunt doar pentru fală și reclamă că le avem fără să fie folosite. Alesul local a citat și exemplul bazinului de înot ce este închis de luni b și nimeni nu poate da o explicație rezonabilă. Mergeti domnilor și faceți poze cu sala de sport și bazinul de înot ,faceți- vă reclamă că doar de aia sunt făcute. E distrus tot sportul din Turda,a mai rămas handbalul care în curând va fi pus pe butuci”, a comentat Koloszi.

O replică aparte la desființarea echipei de volie a avut Attila Kiss, patronul firmei Kpa Clean și președinte al Clubului volei-handbal Arieșul, care a reamintit că înființarea echipei Cristinei Pârv s-a făcut cu sacrificarea altor copii. La înființarea echipei, copii de la Clubul Arieșul au fost scoși de pe terenurile de joc de la Școala Ioan Opriș.

”În aceeași ordine de idei, deși clubul sportiv Ariesul Turda volei-handbal era dat afară din sala de sport al școlii Ioan Opriș,unde voleiul făcea legea, junioarele IV ale clubului au reușit în campionatul trecut să se claseze doar între primele 16 din țară, participând la turneul final de la Brasov 2022.

In ceea ce privește managmentul clubului si profesionalismul președinților, uite că mergem mai departe cu bani puțini dar suficienti pentru a face performanță.

Salutări fostei directoare de la Ioan Opriș, Cristinei Pârv și va reamintesc drajelor……Nu mor caii cand vor câinii”, a comentat Attila Kiss.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.