Disperare pe strada Izvor. Traficul greu distruge casele și liniștea oamenilor

0
Achim

A trecut un camion, noptea trecută, am crezut că e cutremur și am sărit din pat”, povestește profesoara Corina Achim despre teroare pe care o îndură zi de zi de când autoritățile din Turda au redirecționat traficul de pe strada Mihai Viteazu, pe strada Izvor și celelalte străduțe din cartier. Ca lucrurile să fie împinse la maximum, turdeanca spune că exact în fața casei are și o groapă.

Ca să găsească o rezvolvare, s-a apucat să scris petiții. I-a luat vrreo 2 zile să se prindă că secțiunea de petiții de pe site-ul Primăriei Turda nu funcționează. ”Am trimis o petiție la Poliția Locală, două la Primărie, una la Poliția Rutieră. În primul rând solicităm să monteze limitatoare de viteză stradale, apoi să păstreze doar un sens unic pe stradă. Evident, am făcut petițiile degeaba, nu au venit cu nici o rezolvare”, poveste profesoara Corina Achim.

Femeia spune că va continua să sesizeze autoritățile și că se va apuca de un blog cu filmulețe: ”Dacă tot nu pot dormi noaptea măcar să mă apuc să scriu despre autorități”

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.