PRM Turda, avertisment pentru primarul Cristian Matei

0
Anca1

Doru Anca, președintele PRM Turda l-a avertizat public pe primarul Turzii că face prea multe greșeli administrative și că trebuie de urgență să rezolve problemele oamenilor.

Anca spune că e de neacceptat ca lucrările din oraș să fie sub standardele de calitate și faptul că turdenii plătesc cea mai scumpă apă din România. ”Reparațiile de drumuri, serviciul de apă canal și serviciul de salubritate, trebuie rezolvate în regim de urgență și îl avertizez pe primar că oamenii nu mai au răbdare.

Noi trebuie să îi arătăm acestui primar și administrației locale pe care o reprezintă că sunt mai multe greșeli care se pot remedia”, a arătat Anca.

”Rezolvați problemele oamenilor”, a avertizat Doru Anca, președintele PRM Turda.

”Primarul ne duce de râpă”, susține Anca

Administrația locală de la Turda se confruntă cu serioase probleme bugetare, susține fostul consilier local Doru Anca, acesta a arătat că impozitele și taxele directe nu sunt suficiente pentru a acoperi cheltuielile bugetului local și că ar trebui făcute economii serioase pentru a nu majora taxele și impozitele.

Doru Anca a apreciat că sunt semne serioase de întrebare dacă primarul mai are capacitatea fizică necesară de a finaliza proiectele cu fonduri europene. ”Un milion, un milion de lei pe lună se cheltuiește cu fiecare serviciu public. Cheltuiești 4 milioane de lună cu serviciile adiacente și nu te prinde anul nou dacă nu vei primi cota de 20%. Situația este deplorabilă. Nu mai discutăm de problema proiectelor care la această dată se află în derulare. Toată lumea se întreabă oare acest primar, dacă potențialul fizic îl ajută va reuși să termine aceste proiecte? Nu mai spun de calitate”, a comentat președintele PRM Turda.

”Timpul își va spune cuvântul”, a apreciat Doru Anca care le-a cerut membrilor PRM să-și intensifice presiunea publică pentru a arăta ce nereguli sunt în oraș.

Anca a avertizat că urmează creșterea taxelor și impozitelor locale și a cerut executivului local să organzieze cu adevărat comisii de recepții pentru lucrări.Potrivit președintelui PRM Turda, recepția lucrărilor la standarde de calitate trebuie să fie prima prioritate a administrației primarului Cristian Matei, urmată de plafonarea prețului la apă și controlul serviciului de salubritate.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.