Primăria Turda cumpără echipamente anti-Covid în valoare de peste 2,3 milioane de lei (document)

0
Prim Ria Turda Cump R Echipamente Anti Covid N Valoare De Peste 2 3 Milioane De Lei Document

Primăria Turda a anunțat procedurile de achiziție de echipament de dezinfecție și dispensere pentru a lupta împotriva pandemiei Covid 19. Valoarea totală a achizițiilor este de peste 2,3 milioane de lei iar echipamentul este destinat școlilor și grădinițelor din oraș.

Achizițiile publice sunt anunțate distinct pentru trei grupe de unități de învățământ printre care și grădinițe.

Prima licitație, de 1, 112 milioane de lei vizează achiziția de echipament automat de dezinfectie prin nebulizare: 69 buc; – Dispenser dezinfectant maini cu senzor: 215 buc.; – Lampa Bactericida UV: 142 buc; – Termometru digital cu infrarosu: 12 buc.

A doua achiziție este în valoare de 958.434 lei și se vor achiziționa dispozitive medicale, după cum urmează: – Echipament automat de dezinfectie prin nebulizare: 58 buc; – Dispenser dezinfectant maini cu senzor: 208 buc.; – Lampa Bactericida UV: 154 buc; – Termometru digital cu infrarosu: 10 buc.

Pentru grădinițe se vor achiziționa dispozitive medicale, după cum urmează: – Echipament automat de dezinfectie prin nebulizare: 12 buc; – Dispenser dezinfectant maini cu senzor: 111 buc.; – Lampa Bactericida UV: 59 buc;  iar valoarea achiziției este de 222.923 lei

Separat de aceste achiziții deja anunțate pe SEAP, municipalitatea mai are în planul anual de achiziții prevăzut achiziției de antiseptice și dezinfectate în valoare de 1,5 milioane lei și suplimentar achiziția de alte aparate de luptă anti-covid, în valoare de 1,335 milioane de lei.

Valoarea totală a achizițiilor pentru ”consolidarea capacității de răspuns la pandemia Covid 19” prevăzute în planul de achiziții pe 2022 ete de circa 5 milioane de lei.

programul-anual-al-achizitiilor-publice-pe-anul-2022-versiunea-3

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.