Cine va plăti țeapa de 36.923 de lei din bugetul Turzii? Primăria Turda tace

0
Urain

Primarul Cristian Matei și funcționarii publici din Primăria Turda vor trebui să explice cine va plăti cheltuielile de judecată și cele de executare silită în valoare totală de peste 36.000 de lei, în cazul chiriei terenului de sport de la Liceul Rebreanu din Turda.

Politică și Putere a prezentant săptămâna trecută faptul că Municipiul Turda a avut conturile poprite și un teren în executare silită, după ce Municipalitatea a refuzat voluntar să plătească chiria pentru terenul de sport al Liceului Liviu Rebreanu iar acele sume trebuiau plătite apoi în baza unor sentințe definitve. Ca urmare a gestiunii proaste a situației, țeapa totală dată bugetului municipiului Turda se ridică la 36.923 lei, fără a mai lua în calcul și onorariile plătite avocaților ce au reprezentat orașul.

Primăria refuză să precizeze public dacă a demarat procedura de atragere a răspunderii administrative și civile în acest caz a funcționarilor publici și a primarului Turzii.

La sfârșitul săptămânii trecut administrația locală a anunțat că nu a avut conturile poprite. Astăzi vă prezentăm dovezile că administrația locală a avut notificarea de poprire a conturilor. În document, puteți găsi sumele ce trebuie plătite din banii contribuabililor.

Administrația publică de la Turda ar trebui să precizeze dacă a demarat cercetarea disciplinară a vreunui funcționar public și cine e persoana sau persoanele care au dispus neplata chiriei pentru terenul de sport, faptă în urma căreia bugetul orașului a fost prejudiciat cu peste 36.000 de lei.

poprire-1

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.