Primarul Turzii a fost lăsat baltă de consilierii PNL

0
Primarul Turzii A Fost Lăsat Baltă De Consilierii Pnl

Consilierii PNL dar și reprezentanții celorlalte partide politice din Turda nu au mai reușit să urce dealul Cimitirului Central din Turda, pentru a acorda respectul cuvenit eroilor îngropați în Cimitirul militar.

O lecție exemplară le-a dat însă primarul Turzii, Cristian Matei. Cu probleme de sănătate la un picior, primarul Turzii a urcat dealul cimitirului cu succes.

Lupuu 1

”Lupii tineri” din PNL l-au lăsat baltă pe primarul Turzii, Cristian Matei

Situația a fost sesizată de către Emil Bara, președintele Asociației ”Comorile Turzii”, care a comentat situația pe Facebook.

”Azi am comemorat Ziua Eroilor în cimitirul central din Turda alături de persoane din conducerea administrației locale… Persoane care ar fi trebuit sa fie mereu alături de primarul orașului,( membrii Pnl) astăzi se pare ca l-au parasit… Ori a apărut o “fisura” în paradis, ori poate locul din Cimitirul central, unde au avut loc ceremoniile, nu este prea tentant din cauza faptului ca trebuie sa urce un număr mare de scări și care necesita un efort pe care nu sunt dispuși sa-facă”, a scris Emil Bara.

Decizia membrilor PNL de a-l lăsa singur pe primar este una jenantă. Organizarea comemeorii eroilor în Cimitirul Militar a fost anunțată explicit în fața Catedralei Turda dar și în comunicatele oficiale de presă.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.