Colegiul Prefectural va discuta datoriile copleșitoare ale Turzii, a anunțat suprefectul Răzvan Ciortea

0
Colegiul Prefectural Va Discuta Datoriile Cople Itoare Ale Turzii A Anun At Suprefectul R Zvan Ciortea

Subiectul datoriilor de peste 35 de milioane de lei apărute din cauză că Primăria Turda nu a plătit debitele restante menționate în sentințe definitive, va fi dezbătut în Colegiul Prefectural, a anunțat subprefectul Răzvan Ciortea.

Decizia privind datoriile Turzii a apărut ca urmare a faptului că municipalitatea a trimis Prefecturii Cluj o adresă prin care arăta că Municipiul Turda are peste 35 de milioane de lei datorii provenind din procese pierdute.

Am dat termen până miercuri juriștilor să răspundă la solicitarea dvs de a comunica informații pe acest subiect și ne-am luat un termen de 30 de zile pentru a analiza serios situația”, a comentat subprefectul Răzvan Ciortea. Aceasta a adăugat că identificarea vinovaților trebuie să fie făcută de alte instituții. Potrivit suprefectului Răzvan Ciortea va fi sesizat și Secretariatul General al Guvernului.

Subiectul datoriilor Turzii a fost comentat și de către Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc sâmbătă, 16 aprilie 2022, la Cluj.

” Atât incidentul de la Turda cât și aceste sume care trebuie clar justificate și văzută clar proveniența lor, în afară de cea de fațadă, domnul subprefect le va discuta în următoarea ședință a Colegiului Prefectual și își vor urma cursul firesc”, a declarat Alexandru Cordoș.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.