Afaceriști și liderii USR din Turda pun la cale înlăturarea lui Cristian Matei. Adrian Teban e candidatul ce are susținerea financiară și politică

0
Teban
Adrian Teban (USR) a primit susținerea unor oameni de afaceri din Turda pentru a candida la Primărie

Oameni de afaceri din Turda și liderul USR Adrian Teban, care e și consilier local USR au purtat discuții, la finalul săptămânii trecute, privind o susținere financiară și politică a liderului USR în viitoarea campanie electorală. Scopul discuțiilor a fost înlăturarea politică a primarului Turzii și a ginerelelui său Bogdan Bobic de la conducerea orașului.

Potrivit unor surse, Teban a primit atât asigurări financiare cât și politice că va fi susținut, însă au fost puse o serie de condiții, printre care schimbarea listei de consilieri USR și păstrarea posibilității de colaborare cu PNL după ce Matei Cristian e înlăturat. Adrian Teban ar urma să fie candidatul de primar al USR Turda.

Întâlnirea care ar fi avut loc la o cabană pe care Adrian Teban o deține în satul Bădeni și la care au participat circa 10 persoane, nu a fost confirmată oficial de către consilierul USR. Acesta a admis însă că au fost niște întâlniri private. ”Am avut întâlniri cu niște oameni de afaceri dar au fost întâlniri private, nu politice”, a precizat acesta. Unul dintre participanți a confirmat însă pentru Politică și Putere care a fost obiectul întâlnirii. ”Nu te mai poți baza efectiv pe actuala conducere a Turzii. În plus au tendința să acapareze totul”, a precizat sursa menționată. Potrivit informațiilor Politică și Putere au fost discutate doar marje de sume necesare campaniei electorale și s-a stabilit ca o nouă întânire să fie programată la începutul lunii iunie.

Adrian Teban este doctor în genetică agricolă,în trecut a fost Director de vânzări pentru Protecția Culturilor și reprezentant cu Dezvoltarea pentru protecția culturilor a unor importante companii străine. A fost și cercetător la SCA Turda și directorul Carinag SA Mihai Viteazu unde a adminstrat o fermă de peste 1025 de hectare.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.