Retrogradare ce ne costă 100.000 de lei pe lună. Arieșul Turda se prăbușește în gol după înfrângerea cu Viitorul Cluj

0
62e1dc8e F472 45ef 8381 3eebdd10e56e 1

Reproșuri strigate pe Stadionul Municipal din Turda, lansate de părinții jucătorilor turdeni nemulțumiți pentru faptul că sportivii din oraș au ajuns să nu mai joace meciuri în echipa Arieșul Turda. Jucătorii turdeni au stat în tribune și pe banca de rezerve și au privit neputința colegilor din alte orașe, care joacă în locul lor fără determinare pentru culorile clubului turdean.

Mai mult de 100.000 de lei pe lună, adăugând și sponsorizările sunt banii sparți de npricepuții care conduc fotbalul turdean, a comentat fostul consilier local Doru Anca. Acesta crede că Florin Potora ar trebui demis dacă nu-și dă demisia de onoare.

Retrogradare De 100.000 De Lei Pe Lună.  Arieșul Turda Se Prăbușește în Gol După înfrângerea Cu Viitorul Cluj
Florin Potora a ajuns președintele clubului de fotbal după implicarea politică în PNL. Cu votul PNL care controlează politic Consiliul Local, Potora a primit pe mână echipa Turzii și 100.000 de lei lunar pe care să-i administreze ca președinte de club.

Simultan cu scandalul jocătărilor străini de oraș, FC Arieșul sub conducerea lui Florin Potora cade în gol. Înfrântă acasă în meciul cu Viitorul Cluj cu 1-2, Arieșul Turda are șanse de 100% la retrogradare. Cauzele sunt multiple susțin cunoscătorii fotbalului local, de la faptul că nu există o viziune managerială, la faptul că echipa turdenilor a ajuns antrenată de un antrenor de portari.

Lunar 100.000 de lei sunt ”sparți” din bugetul orașului pentru a finanța marele eșec al fotbalului local. În timp ce administrația primarului Cristian Matei și Consiliul Local controlat de PNL își fac de cap cu banii turdenilor, aruncându-i în gaura neagră FC Arieșul, primarul refuză să aloce bani pe finanțărilem, mult mai transparente, ce s-ar putea asigura pentru asociații și fundații, în baza Legii 350.

Așteptăm viitoarele meciuri unde Arieșul Turda ”va bate tot” ca să nu retrogradeze, a declarat după meci unul din părinții nervoși pe faptul că fiul lor n-a prins echipa.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.