Primarul Turzii urmărit de alegători: Ar fi bine să plătească amenda

0
Primarparcare

Primarul Turzii devine tot mai nepopular în oraș și este urmărit de alegătorii turdeni care nu scapă ocazia să-l fotografieze în ipostaze în care ar trebui să fie sancționat contravențional el sau subalternii lui.

Primarul Urmărit De Alegători: Ar Fi Bine Să Meargă Singur Să-și Plătească Amenda

După cele trei sesiuni de poze cu mașini parcate în fața casei, pe trotuar, semnalele transmise de cetățenii Turzii că primarul și subordonații lui încalcă legea, se extind.

Un set de fotografii care sunt făcute pe strada Libertății din Turda arată mașina primarului Cristian Matei staționată neregulamentar pe pista de biciclete. Setul de fotografii (opt cadre în succesiune) a fost făcut de la etaj, dintr-un bloc vecin și indică faptul că primarul e urmărit de alegătorii din Turda care vânează ipostazele în care primarul sau subalternii lui încalcă legea.

Potrivit unor surse din Primăria Turda ar exista cel puțin doi angajați din administrația locală, printre care și un colaborator al primarului care ar putea pune la cale o campanie de denigrare a acestuia. ”Sunt cel puțin două persoane ce au fost urmăriți pe camerele de luat vederi din primărie și au făcut obiectul unor ”rapoarte de activitate” ce au ajuns pe masa primarului Turzii”, explică sursa Politică și Putere.

Rămâne de văzut dacă informația e reală și primarul Turzii e urmărit de proprii colaboratori cu care s-a certat sau fotografierea lui este doar o acțiune a unor alegători nemulțumiți. Cert este că pentru prima dată în istoria administrației locale de la Turda deplasările unui primar sunt monitorizate și fotografiate cu o asemenea frecvență. Validarea unei ipoteze în care primarul e ”filat” de colaboratori, va duce în timp la apariția unui întreg album cu ieșirile primarului Turzii.

Eu cred că cineva vrea să transmită mesajul că primarul e supravegheat fapt care poate crea tot felul de neplăceri mai les în cazul unor întâlniri confidențiale. Un politician ce e tot timpul urmărit își pierde din valoare ”, mai spune sursa Politică și Putere.

”Ar trebui să primească vreo 2 puncte amendă (195 de lei), dar și 2 puncte de penalizare pentru permisul de șofer. Ar fi bine să meargă singur să plătească amenda”, precizează într-un mesaj, sursa care a transmis pozele cu primarul Turzii.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.