Primarul Lojigan mai inteligent politic decât primarul Matei. A redus taxele și impozitele

0
Dorin Lojigan 1 Pd1l1xjwjixuqhv5kop8imdyo4f0rcq7i1923l299s

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan se dovedește mai intelingent politic decât colegul lui de partid de la Turda. Lojigan a promovat două inițiative ce au dus în final la reducerea taxelor și impozitelor de la Câmpia Turzii.

Prima modificare a fost făcută în 2016, când primarul Dorin Lojigan a propus rezonarea orașului prin schimbarea unor întregi străzi din categoria A în categorii inferioare.

Primarul Cristian Matei, a propus în Consiliul Local Turda un proiect de creștere a impozitelor pentru clădiri și terenuri, care, după aplicarea ratei inflației și a proiectului de realocare a străzilor pe categorii de impozitare, va duce la majorări de pâna la 20% a impozitului pe clădiri și terenuri. Opoziția formată din USR și PMP a anunțat că va vota împotriva ambelor proiecte.

”Era o măsură corectă pentru oameni”, spune primarul Dorin Lojigan

Wwwww
Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan se dovedește mai inteligent politic
decât primarul Cristian Matei

La acest proiect de hotărâre a lucrat o comisie formată din 16 oameni. !A fost un proiect curajos deoarece prevedea modificarea totală a zonelor pe baza cărora perceput impozitul pe teren în anul 2017. Estimările pe care le-am făcut atunci arată o pierdere de 600.000 de lei pentru bugetul local în anul 2017 datorită reducerilor pe impozit. Era o măsur corectă pentru oameni, deoarece nu locuiau în zone pentru care să fie aplicat un impozit de zona A”, explică Lojigan.

„Vreau să le arăt cetățenilor din Câmpia Turzii că sunt un om de cuvânt, deoarece când am stabilit criteriile de zonare, am ales ca și criteriu principal apropierea față de centrul municipiului”, a precizat Dorin Lojigan, Primarul municipiului Câmpia Turzii, în decebrie 2016.

Al doilea proiect susținut de primarul din Câmpia Turzii a fost menținerea impizitelot și taxelor la nivelul anilor trecuți ba chiar li reducerea unor taxe. , s-a majorat reducerea impozitului Pentru mașinile hibrie, impozitul aplicat la Câmpia Turzii era redus cu 50%, în 2022 se va aplica o reducere de 70%.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.