Viarom reia asfaltarea străzii Bogata pe cheltuială proprie

0
Strada Bogata E Distrusă Din Nou. Am Avut Dreptate

Compania Viarom urmează să reia lucrările de asfaltare a străzii Bogata din Turda, după ce au fost sesizați că lucrările de asfaltare au cedat. Reluarea lucrărilor de reabilitare a străzii se va face pe cheltuiala constructorului, a precizat Cătălina Iacob, specialist Marketing și Comunicare din cadrul companiei.

240319714_923264618404424_6991404792902491139_n-1
În toamna acestui an, strada Bogata a fost asfaltată pe ploaie, cu încălcarea normativelor tehnice

Societatea noastra este deja in proces de organizare in vederea demararii remedierilor necesare. Fiind o lucrare ne-receptionata de client, lucrare care este încă în perioada de garanție, reparațiile se vor realiza, conform legislației, pe cheltuiala constructorului, respectiv pe cheltuiala Viarom Construct”, se arată în răspunsul transmis. În ceea ce privește cauzele pentru care strada Bogata prezintă neconformități la standardele de calitate, firma Viarom a anunțat că a demarat o expertiză tehnică pentru identificarea acestora.

Politică și Putere a sesizat încă de la începutul acestui an faptul că strada Bogada este asfaltată sub standardele de calitate. Specialiștii consultați au afirmat că principala cauză o reprezintă terasamentele realizate sub standardele de calitate, astfel că orice lucrare de așternere a covorului asfaltic este compromisă din start.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.