Parcare ilegală în fața casei primarului Turzii. Credeți că plătesc amendă?

0
Primar12

Un turdean a postat pe rețelele de socializare o fotografie care arată o mașină cu numere de înmatriculare ale firmei EDO care parchează pe trotuarul din fața casei primarului Turzii. Parcarea, potrivit Regulamentului privind buna gospodărire a municipiului Turda sancționează contravențional acest fapt.

Parcare Ilegală  în Fața Casei Primarului Turzii. Credeți Că Plătesc Amendă?

Chiar primarul Turzii, Cristian Octavian Matei este cel care a inițiat hotărârea de Consiliu Local privitoare la aprobarea Regulamentului de bună gospodărire a orașului. Potrivit actului normativ local este interzisă oprirea, staţionarea sau parcarea vehiculelor/autovehiculelor pe trotuare, pentru evitarea deteriorării suprastructurii acestora și pentru evitarea blocării/împiedicării circulaţiei pietonale.

Familia primarului pare că nu e obligată să respecte prevederile hotărârilor Consiliului Local. Așa că unul dintre membrii acesteia și-a parcat mașina pe trotuar.

Reacțiile turdenilor nu au întârziat să apară și au făcut referire atât la amenjarea trotuarului prin îngustarea străzii cât și la parcarea ilegală.

Glumele pe seama trotuarului și a parcării din fața casei s-au referit de astă dată direct la primar. Acesta a fost ironizat că și-a făcut faleză și că scapă de amenzile poliției locale parcând ilegal.

Prevederea care interizce oprirea pe trotuar este cuprinsă în art 26 din Regulamentul de bună gospodărire a municipiului Turda. Oprirea, staţionarea sau parcarea vehiculelor/autovehiculelor pe trotuare, pentru evitarea deteriorării suprastructurii acestora și pentru evitarea blocării/împiedicării circulaţiei pietonale este contravenție ce se sancționează cu amendă de la 400 la 800 de lei.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.