Șapte peneliști păcăliți de un pesedist, la Turda. ”Era cazul să accepte puțină democrație”

0
Apte Peneli Ti P C Li I De Un Pesedist La Turda Era Cazul S Accepte Pu In Democra Ie

Șapte consilieri PNL de la Turda au fost ”păcăliți” de o inițiativă a consilierului PSD Răzvan Ciortea și au votat repede trimiterea într-o delegație în străinătate a unui reprezenant al Opoziției. Întâmplarea a avut loc în ultima ședință extraordinară a Consiliului Local Turda.

Consilierii PNL de la Turda au fost luați prin surprindere de către Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda în cazul unui proiect de hotărâre privind trimiterea unei delegații oficiale în Ungaria la Bihartorda unde era sărbătorită ziua localității. Potrivit proiectului de hotărâre, în străinătate urma să plece un reprezentant al Primăriei Turda și 1-2 consilieri locali. La momentul adoptării proiectului de hotărâre a fost nominalizate Nemeș Arpad, de la UDMR. Apoi pe parcurs ce acesta era votat, consilierul local Răzvan Ciortea a făcut a doua propunere în persoana lui Attila Kolozsi de la PMP. Președintele de ședință, Adrian Sălăgean a supus nominzalizarea la vot și luați prin surprindere, șapte din consilierii PNL l-au votat pe consilierul din Opoziție.

În viteză apăsatul pe butonul de vot a fost mai rapid decât mesageria pentru bicotarea votului. În plus, cum consilierul PNL Igor Cojocaru anunțase din start că votează cu pentru la toate hotărârile și votul acestuia a fost contabilizat. Reprezentanții puterii au bombănit ulterior că au trimis un consilier local al Opoziției la petrecere în Ungaria.

Întâmplarea a fost catalogată de președintele PSD Turda drept una ne-esențială și care merită menționată doar din prisma că administrația primarului Cristian Matei a primit fără să vrea o lecție de democrație . ”Sunt lucruri mai importante în acest oraș. Am speculat o scăpare a lor ca să-i fac să accepte puțină democrație. Din delegațiile oficiale ar trebui să facă parte și reprezentanții opoziției. Consilierii Locali merg acolo să reprezinte Turda, nu un partid politic”, a comentat Răzvan Ciortea.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.