PMP Turda: Consiliul Local trebuie să monitorizeze urgent lucrările de infrastructură din oraș

0

Consiliul Local Turda trebuie să se implice de urgență în monitorizarea lucrărilor de infrastructură din oraș, a declarat consilierul local Adrian Nap (PMP). Acesta a precizat că măsura trebuie luată de urgență pentru a evita ca lucrurile să scape complet de sub control.

”Turda este intr-un haos evident, pe care-l constatam zi de zi si care ne produce, fiecaruia, mult disconfort. Incapacitatea de gestionare a proiectelor, inceperea multor lucrari si apoi abandonarea lor, calitatea slaba a lucrarilor efectuate, sapaturi peste sapaturi care apoi sunt lasate de izbeliste, sunt o imagine a ceea ce constatam fiecare dintre noi”, a explicat Adrian Nap.

Potrivit alesului local monitorizarea lucrărilor din oraș ar trebui să fie făcută de o comisie specială a Consiliului Local care să analizeze punctual sesizările turdenilor și să ceară explicații diriginților de șantier. ”Administrarea domeniului public și privat al municipiului este de competența Consiliului Local care poate înființa comisii speciale. În fiecare zi turdenii publică fotografii cu lucrări proaste, Consiliul Local trebuie să intervină deoarece primarul municipiului nu mai face față situației”, a declarat Adrian Nap.

Comisia specială ar trebui să fie compusă din consilieri locali dar și reprezentanți ai societății civile cu rol de observatori și consultanți.

PMP publicat astăzi un filmuleț care arată că pe șantierele din oraș nu se lucrează și chestionează capacitatea primarului de a gestiona proiectele europene.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.