Numiri politice. Profesor de sport numit la drumuri, comerciant propus pentru fotbal

0
210

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei a pregătit două numiri surprizătoare, de cadre de partid, în funcții publice din oraș. Tudorel Florin Potora, profesor de sport va fi numit în Consiliul de Administrație al SC Domeniul Public SA iar consilierul Mircea Joldeș în comiterul director al ACS Sticla Arieșul Turda.

Profesorul de sport Florin Potora va fi numit în structura de conducere a companiei Domeniul Public SA pe perioadă determinată, până la selectarea unui nou membru prin procedura prevăzută de OUG 109/2011. Numirea lui Florin Potora are loc în contextul în care Cornelia Bichis a renunțat la funcție. Sunt neclare motivele, altele decât cele politice, pentru care un profesor de sport să fie numit într-o structură de conducerea a unei companii ce repară drumuri și produce legume.

Mircea Joldeș, consilier local se prezenta în campania electorală ca absolvent al Liceului Industrial Liviu Rebreanu la Turda.Ulterior a fost angajat ca șef formație pompieri la Electroceramica Turda.

După anul 1992 a trecut în mediul privat.și a înfințat o firmă cu profil comercial care activează și în momentul de față. Consilierul local se va ocupa de sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here