Șeful Poliției Locale fotografiat pe ascuns de subalterni. A parcat neregulamentar

0
Fotomoldovan

Polițiștii locali continuă urmărirea șefilor din Poliția Locală, cel vizat de această dată fiind chiar șeful Poliției Locale, Valer Moldovan.

Surse din Poliția Locală susțin că acesta parchează neregulamentar pe străzile din Turda. O fotografie arată autoturismul lui Valer Moldovan parcat la intrarea pe str. Alexandru Ioan Cuza, după indicatorul oprirea interzisă. O altă poză arată mașina șefului Poliției Locale parcată în fața BCR.

Oprirea făcută de șeful Poliție Locale în față la BCR este regulamentară deoarece este făcută între linia discontinuă și trotuar și înaintea indicatorului de oprire interzistă. Valer Moldovan, șeful Poliției Locale Turda spune că sesizările anonime sunt făcute din răzbunare iar subalternii lui nu cunosc legea. ”Le-am mai spus să nu mai amendeze oameni la oprirea în față la BCR deoarece e legal să oprești înaintea semnului, între trotuar și linia discontinuă”, spune șeful Poliției Locale. Acesta a precizat că o subalternii anonomi care trimit pozele nu cunosc legea.

În privința pozei cu oprirea de pe str. Alexandru Ioan Cuza, Valer Moldovan a admis că a parcat neregulamentar dar a explicat că oprirea neregulamentară a fost făcută deoarece traficul era blocat și a oprit de urgență pentru a rezolva o problemă a poliției.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.