Angajarea fictivă ca balerin, o soluție împotriva vârstei de pensionare a guvernului României

0

Dacă ai 20 de ani, poți păcăli statul român care vrea să te facă să lucrezi până la 70 de ani. Îți poți înființa o firmă și te poți angaja ca balerin, acrobat sau scafandru la propria ta firmă. Potrivit legii, balerinii şi acrobaţii pot primi pensie pentru limită de vârstă dacă au realizat stagii de cotizare de cel puţin 20 de ani în aceste profesii şi au împlinit cel puţin 40 de ani – femeile şi 45 de ani – bărbaţii.

O altă variantă este aceea să te angajezi ca dansator, solist de operă sau cascador. Aceștia au dreptul la pensie pentru limită de vârstă, dacă au stagii de cotizare de cel puţin 20 de ani într-una dintre profesiile antemenţionate şi dacă au împlinit cel puţin 50 de ani.

Soluția este așadar simplă, dar trebuie să o aplici de la 20 de ani. Înființezi un srl, faci un curs de balet sau de canto la Școala Populară de Artă și te angajezi balerin sau tenor la propriul tău srl, în corpul de balet în care poți să-i cooptezi șipe prietenii tăi din a XII- B sau anul II de facultate. Dacă ești suficient de isteț, contra unei taxe de administrare poți face chiar și o afacere din asta sau poți doar să-ți scoți banii pentru CAS și CASS.

La 45 de ani puteti fi tineri pensionari, după ce ați cântat o viață întreagă sub duș, la karaoke sau ați dansat în discotecă doar înființându-vă propria companie de balet și de operă.

Acest articol nu este o instingare la comiterea vreunei infracțiuni, e doar un pamflet.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.