Festivalul Internațional de Teatru de la Turda anunțat la sfârșitul lui iunie

0
Fit Turda Voluntari

sursă foto Teatrul Aureliu Manea Turda

Turda va găzdui cu începere din 25 iunie cea de a cincea ediție Festivalului Internațional de Teatru, un eveniment care în acest an va fi programat pe durata a 10 zile.

În perioada 25 iunie – 4 iulie 2021, sunt prgramate o serie de spectacole care vor reuni cele mai îndrăgite reprezentații ale Teatrului Național Aureliu Manea Turda, dar și spectacole muzicale, concerte, expoziții, sau proiecții video, anunță organizatorii.

Ediția din acest an va fi una hibrid, cu spectacole ce se vor ține atât în interior, cât și în exterior și online și va aduce împreună artiști si spectatori deopotrivă.

Programul spectacolelor va fi publicat în curând, iar acesta va putea fi consultat pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro, şi pe pagina de Facebook a festivalului “Turda International Theatre Festival”, iar biletele vor fi disponibile online pe tomtix.ro şi la agenţia de bilete a teatrului (Piaţa Republicii, nr. 52). Odată cu publicarea programului, vom anunța și regulile de participare pentru fiecare locație, conform măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.