150 de copii afectați de majorarea aberantă a taxelor la bazinul de înot de la Turda. Clubul Delfinii a renunțat la activitatea de la bazin

0
Inot

Copiii de la clubul de înot ”Delfinii” au fost puternic loviți de o majorare aberantă a taxelor de la bazinul de înot administrat de Salina Turda. Bazinul nu a adus niciodată profit și a fost menținut în funcțiune cu tarife accesibile. După eliminarea restricțiilor autoritățile locale au schimbat placa și au mărit taxele.

Majorarea taxelor e o lovitură pentru sportivii care practică înotul. Ca o ironie, Salina Turda care a majorat taxele pentru înotători nu are nicio problemă să finanțeze hanbalul cu sute de mii de lei anual.

Mai trebuie menționat că în timp ce administrația lui Cristian Matei mărește aberant taxele pentru copii sportivi, primarul declară pe unde apucă că va construi un bazin olimpic de înot.

Situația a fost descrisă de reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

”S-au mărit tarifele, suntem de-acord cu acest lucru, toate s-au scumpit și trebuiau actualizate, dar dacă toate taxele s-au mărit cu 25 -30 %, taxa culoarului s-a mărit cu 400%, de la 50 lei/1 ora/1 culoar la 200 lei/1 ora/1 culoar. Ce înseamnă asta pentru noi?

Înainte de pandemie plăteam culoare:

– 250 lei/zi; 750 lei/săptămâna; 3000 – 5000 lei/luna (in funcție de câte zile lucrătoare avea luna);

Conform noilor tarife pentru același număr de culoare ar trebui sa plătim:

– 1000 lei/zi; 5000 lei/săptămâna; 20000 lei/luna;

In condițiile actuale pentru un copil care vrea sa facă curs de înot la clubul nostru de doua ori pe săptămâna ar trebui sa plătească doar pentru bazin 880 lei/luna, iar dacă se înscrie la bazin sa facă cu un instructor de la ei 160 lei/ luna pt 2 ședințe pe săptămâna.

Știu sigur ca nu asta a fost intenția celor din Consiliul de Administrație când au aprobat noile tarife, dar sunt ferm convins ca așa-zisa coordonatoare a activității bazinului a știut exact ce face când a propus spre aprobare tarifele și exact asta i-a fost intenția ca noi sa nu putem sa ne continuam activitatea.

Felicitări doamna, ați reușit! Dar din pacate nu in mine ați lovit ci in cei 150 de copii ai Clubul Sportiv Delfinii Turda, pe care i-ați lăsat fără instructor.

Este greu de crezut ca se poate întâmpla așa ceva dar spune o veche zicala: <<De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!>> ”, au scris reprezentanții clubului.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.