Weekend decisiv pentru ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”. Trei meciuri despart echipa de prima ligă

0
002w0a3463 Scaled

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” participă în perioada 16-18 aprilie 2021 la Turneul de Promovare din cadrul Campionatului Național de Volei Feminin, desfășurat la Craiova, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”. Primul meci va avea loc astăzi, de la ora 18:00, împotriva echipei SCMU Craiova. Alături de echipa turdeană, manageriată de cea mai valoroasă jucătoare de volei din România din toate timpurile, Cristina Pîrv, la turneu vor fi prezente formațiile SCMU Craiova, CS Dacia Mioveni 2012, CSM Focșani 2007.

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” va juca împotriva SCMU Craiova , vineri, 16 aprilie, de la ora 18:00, contra CS Dacia Mioveni 2012 sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 15:00 și împotriva echipei CSM Focșani 2007, duminică, 18 aprilie, de la ora 11:00. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar primele două clasate vor promova în prima ligă.

„Am așteptat mult Turneul de Promovare, acesta fiind principalul nostru obiectiv de când amînceput proiectul ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”. Ne dorim foarte mult să promovăm în Diviziua A1 și am muncit enorm pentru a ne atinge obiectivul. Fetele sunt pregătite, atât fizic cât și moral, iar motivarea nu ne lipsește. Ne dorim să dăm 100% pe teren pentru a-i oferi voleiului turdean locul care i se cuvine. Am mare încredere atât în fete, cât și în staff-ul nostru. Sunt fericită că într-un timp relativ scurt, am devenit mai mult decât o echipă, o familie extrem de unită, o familie care are un țel comun, în cadrul căreia fiecare dă ceea ce are mai bun. Nucleul echipei este format din fete locale, tinere, cu mult potențial, dar și din sportive cu experiență, astfel că avem formula perfectă pentru a reuși tot ce ne-am propus. Anul acesta a fost unul dificil pentru toată lumea, dar am compensat momentele în care restricțiile nu ne-au permis să ne antrenăm în formula clasică, muncind și mai mult. Le mulțumim tuturor celor care ne susțin și ne dorim să le oferim o surpriză plăcută la finalul acestui weekend”, a declarat Cristina Pîrv, înaintea Turneului de Promovare de la Craiova.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.