Lider USR: Primăria Turda trebuie să rezolve de urgență fluidizarea traficului din oraș

0
Lider Usr Prim Ria Turda Trebuie S Rezolve De Urgen Fluidizarea Traficului Din Ora

Administrația locală de la Turda trebuie să se implice imediat în găsirea de soluții pentru fluidizarea traficului din oraș deoarece e de neconceput ca timp de 9 luni de zile să se repete situația din prima zi de blocare a podului de peste Arieș, crede Emil Turdean, lider USR Turda.

Turdean spune că USR Turda a trecut azi în revistă situația lucrărilor din oraș iar acestea stangnează nejustificat pe străzi pe care s-ar puterea redirecționa traficul auto.

Turdean
Emil Turdean, lider USR Turda cere Primăriei să se mobilizeze pentru a rezolva problema traficului auto din oraș

”Nici măcar nu au avut bunul simț să ude străzi precum Petru Maior sau strada ce duce la Saint Gobain-Rigips. Era un praf imens și o mulțime de mașini pe aceste străzi. Azi, pe străzi precum Fabricii, în zona străzii Negru Vodă lucrările de canalizare erau abadonate. Străzile acelea sunt distruse. Primăria și Compania de Apă trebuie să se mobilizeze rapid să finalizeze lucrările de canalizare, să degajeze drumurile și să le facă practicabile. Nu putem accepta să circulăm în astfel de condiții timp de 9 luni de zile”, a comentat Emil Turdean.

Acesta a mai adăugat că acum este momentul ca autoritățile să se sesizeze de ce sunt întârzieri la lucrările de canalizare. ”Primarul și ginerele lui știau exact la ce să se aștepte și totuși canalizarea pe străzile importante nu este gata. Nu e gata complet nici strada 22 Decembrie”, spune Turdean. Liderul USR spune că administrația locală ar trebui să insiste să se lucreze și noaptea pentru finalizarea lucrărilor de canalizare iar Primăria să asfalteze drumuri secundare care pot descongestiona traficul.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.