Deputata care a fugit la WC-ul aeroportului de rușine că a votat legile anti-justiție, pe lista PNL

0
Deputata Care A Fugit La Wc Ul Aeroportului De Ru Ine C A Votat Legile Anti Justi Ie Pe Lista Pnl

În 5 iulie 2018, pe Aeroportul din Cluj avea să se petreacă unul din incidentele memorabile din politica zonală. Trei deputați din Circumscripția electorală Cluj fugeau să se ascundă de circa 10 protestatari ce îi așteptau cu pancarte în clădirea aeroportului.

Steluța Cătăniciu de la ALDE, Horia Nasra și Cristina Burciu de la PSD, aleși în Parlamentul României în Cluj au fugit de cetățenii care îi așteptau la aeroport.Spre deosebire de cei trei, liderul UDMR, Kelemen Hunor, sosit cu acelaşi avion, a avut curajul să înfrunte critica cetățenilor nemulțumiți.

”Imaginea cu cei trei înghesuiți lângă un WC în aeroport și cerșind de la angajații terminalului să-i ascundă pe la Protocol este una pe care eu nu o voi uita repede. În campanie nu mai știau cum să se pupe mai tare cu alegătorii și acum fug ca potârnichile de ei”, scria in iulie 2018, pe Facebok, deputatul Emanuel Ungureanu (USR-PLUS.

Incindentul a fost relatat și de protestatarii clujeni prezenți la aeroport dar și de presa județeană.

Cristina Burciu a fost reciclată la PNL deși l-a numit pe Iohannis ”Președintel Delir”

Cristina Burciu, ex-PSD a fost racolată la PNL deși în declarațiile sale politice a avut atacuri dure la adresa președitelui Iohannis, susținut de PNL.

Cu doar câteva luni înainte de trecerea la PNL, Cristina Burciu îl numea pe Iohannis drept ”Președintele Delir”.Din interes politic, totul s-a șters cu buretele.

În declarația politică din 7 mai 2019 Cristian Burciu remarca de la tribuna Parlamentului că nu e prea mare diferenţa între Regele Lear şi “Preşedintele Delir”- Iohannis.

Ulterior în 22 octombrie 2019, Cristina Burciu îl descria pe Klaus Ioannis ca fiind șovin, plin de ură patologică – adică puțin nebun. ”Președintele….a vorbit cu o ură viscerală, toxică şi intolerabilă pentru demnitatea sa, de o Românie fără PSD!!! Această ură patologică, inexplicabilă şi inacceptabilă, este o instigare fără precedent la şovinism, la duşmănie între oameni şi chiar la intoleranţă şi naţionalism extremist!”, aprecia deputata de Cluj.

A anunțat însă că-l votează pe ”Președintele Delir”, după ce a trecut la PNL.

Cristina Burciu e pe locul 4 pe listele PNL la Camera Deputaților, la Cluj.

„Am depus împreună cu colegii mei din Partidul Nțaional Liberal listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru Camera Deputaților și Senat. Am depus o listă profesionistă, cu oameni integri și dedicați interesului public. Mă bucur să regăsesc pe listă oameni care au o bogată experiență politică și administrativă. Toți au fost sau sunt conectați la interesul public”, a declarat primarul Emil Boc.

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a declarat, la rândul său, în momentul depunerii listelor, că lista PNL conține un mix de oameni tineri, profesioniști, devotați Clujului.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.