Nămolul terapeutic de la Turda, subiect de reportaj în The Guardian

0
N Molul Terapeutic De La Turda Subiect De Reportaj N The Guardian

Nămolul terapeutic de la Turda a ajuns subiectul unui scurt reportaj în publicația britanică The Guardian, reportaj realizat de Emily Gartwhite și publicat în 18 noiembrie 2020.

În poza din The Guardian apare și o turdeancă, fotografiată în nămolul din Băi.

The Guardian este o publicație britanică cu 126.000 de exemplare tipărite zilnic. Știrile The Guardian sunt citite de 23 de milioane de britanici, lunar.

Link mai jos.

”În ciuda lipsei culorilor este ceva incredibil de vibrant în zâmbetele înnămolite ale fiecăruia”, scrie fotojurnalista din Marea Britanie despre cei care se îmbăiază în nămolul terapeutic de la Turda.

Textul din The Guardian a fost publicat în baza unor fotografii făcute în 2015, când Emily Garthwait a fost prezentă la Turda ca voluntar în proiectul de combatare a traficului de persoane, derulat de Fundația Rațiu.

Câteva luni mai târziu, în decembrie 2015, fotojurnalista britanică a publicat setul de fotografii făcute în Băile Sărate Turda în colecția cu numărul 13 a publicației ilustrate de călătorii Suitcasemag.

Fotografiile despre Băile Sărate Turda ale lui Emily Garthwait sunt printre cele mai spectaculoase căi de promovare a Băilor Turda, din ultimii ani.

Vezi în linkul de mai jos setul de poze

https://suitcasemag.com/articles/beyond-the-salt-flats-of-salina-turda-romania

Emily Garthwaite este o premiată fotojurnalistă britanică. Forbes 30 Under 30 (clasamentul Forbes al primilor 600 de antreprenori străluciți din lume) iar munca ei este axată pe probleme umanitare și de mediu. Are un master în fotojurnalism și fotografie documentară la University of Westminster.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.