Ateliere online pentru copii, organizate de Teatrul Puck

0

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca demarează o nouă serie de ateliere interactive, de această dată în variantă online, pe platforma ZOOM.

Micii pasionați ai teatrului de păpuși sunt așteptați în fiecare miercuri, de la ora 18, alături de Andreea Roxana Bolovan, actriță a Teatrului de Păpuși „Puck”, să îți creeze propriile personaje și să le dea viață.

Atelierul este interactiv și are loc pe platforma ZOOM. Titlul evenimentului de miercuri, 11 noiembrie 2020 este Buclucașul Ham! Vârsta minimă recomandată este de 6 ani, iar numărul maxim de participanți este de 20. Pentru înscrieri, cei interesați sunt rugați să trimită un e-mail la adresa teatrulpuckcluj@gmail.com.

Materialele pe care părinții trebuie să le pregătească pentru atelierul interactiv Buclucașul Ham sunt următoarele: o pereche de șosete flaușate mărime medie (peste 35); două bile polistiren (diametru 4/5 centimetri)/două mingi de ping pong; un ghem de lână; o bucată de aproximativ A5 de fetru/hârtie colorată, culoare maro sau alte culori (pentru urechi); o bucată de aproximativ A5 fetru/hârtie colorată, culoare roșie; o bucată de maximum A5 fetru/hârtie colorată neagră; o bucată Pom-Pom mare; lipici universal (de exemplu, Silipici); foarfece, o cariocă; bile de polistiren, fetru, pom-pom, foarfece și lipici pot fi găsite la orice magazin de hobby&arts, articole handmade.

Participarea la ateliere este gratuită!

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.