Adrian Teban: USR-Plus Turda dorește un loc în comisia de repartizare a locuințelor sociale

0

Prezența consilierilor locali în comisiile speciale ale Consiliului Local Turda ar trebui să fie corectă și echilibrată, a apreciat consilierul Adrian Teban (USR-Plus), la finalul săptămânii trecute.

Declarația a fost făcută în contextul în care administrația primarului Cristian Matei a fost acuzată că nu respectă rezultatul alegerilor la repartizarea consilierilor locali în comisiile de specialitate.

Consilierul Adrian Teban i-a anunțat pe susținătorii USR că va activa în Comisia de Muncă și Protecție Socială și că a fost numit în Consiliul de Administrație al Școlii Horea, Cloșca și Crișan. Alesul local a ținut să precizeze că USR dorește un loc în comisiile speciale ale Consiliului Local Turda, ca al doila partid cu rezultate la alegeri.

”Din partea Alianței USR Plus vreau să vă spun că ne dorim să fim implicați în comisiile speciale, comisia de atribuire a locuințelor sociale, astfel încât să avem o imagine cât mai clară, cât mai transparentă a ceea ce se întâmplă în acest domeniu”, a comentat Teban.

La începtul fiecărui mandat, Consiliul Local aprobă modificarea comisiilor speciale ale Consiliului Local cu noi membri aleși. În iulie 2016, Consiliul Local Turda a aprobat Hotărârea nr. 130 privind aprobarea componenţei comisiei pentru stabilirea ordinii de prioritate în vederea repartizării locuinţelor sociale şi a celor din fondul locativ de stat, altele decât cele sociale. Comisia era formată din 4 consilieri locali și cinci membri numiți de primar.

Consiliul Local Turda construiește un ansamblu de 72 de locuințe sociale pe Intrare Negru Vodă. Valoarea investiției este de circa 12,8 milioane de lei, bani proveniți din Programul național de construire a locuințelor sociale.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.