Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că unul dintre cele mai importante obiective ale administrației locale, în acest an, este achiziționarea unui Computer Tomograf pentru spitalul din oraș.

”Spitalul Municipal Aiud se adresează unui număr de peste 55.000 de persoane, toată zona vine către spitalul nostru. Am sprijinit și pentru aparatura solicitată anul trecut, pe zona de chirurgie, oftalmologie, în toate secțiile unde s-a cerut aparatură de specialitate, am alocat bani prin consiliul local. Anul acesta, ca obiectiv, este achiziționarea unui Computer Tomograf și este un obiectiv definit împreună cu managerul spitalului. În mod evident, la acest număr mare de persoane care vin la spital, o astfel de investigație făcută local este un beneficiu”, a spus primarul Aiudului.

Oana Badea a explicat că, pentru cumpărarea aparatului care ar costa circa 230.000 de euro vor fi utilizate și surse din bugetul local, dar și sumele încasate la balul de caritate organizat, sau bani din alte donații.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.