”Ziua Culturii vine cu surprize la Teatrul turdean, așadar pe această cale anunțăm introducerea unui sistem de abonamente care va fi cu siguranță în avantajul iubitorilor de teatru, un aspect care îi încurajează pe amatorii de artă să vină mai des la teatru”, anunţă conducerea teatrului, într-un comunicat.

Abonamentele sunt concepute încât să permită pasionaţilor de spectacole să-şi aleagă singuri spectacolele la care doresc să participe, sunt 3 titluri pe un abonament, prețul fiind de 35 lei pentru adulți și 25 lei pentru pensionari. Elevii beneficiază de 4 titluri la prețul de 30 lei, însă acestea sunt deja stabilite. Abonamentele sunt valabile în stagiunea 2017-2018 și pot fi achiziționate de la agenția teatrală.

Lansam și un concurs, 10 abonamente gratuite pentru stagiumea viitoare. Toți cei care vor cumpăra abonamente, vor completa un formular și vor fi înscriși într-un concurs cu tragere la sorț ce va avea loc în luna septembrie înainte de începerea viitoarei stagiuni. Am recurs la această variantă deoarece dorim să facilităm accesul mai ușor la cultură. În contextul în care un bilet este 15 lei și nu este o suma foarte mare, încercăm să venim cu mai mult decât atât, pentru fidelizarea publicului și propunem aceste tipuri de abonamente. La mulți ani tuturor celor care iubesc cultura și frumosul”, a declarat managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

Stagiunea 2017 – 2018 – Abonamente pentru spectacolele Teatrului Aureliu Manea Turda

Adulți – 3 titluri la alegere = 35 lei

Pensionari – 3 titluri la alegere = 25 lei

Elevi – 4 titluri = 30 lei

Premierele nu sunt incluse în abonament.

Posesorii de abonamente, vor suna înainte de participarea la spectacolul dorit pentru a-și rezerva locul la numărul de telefon 0264.311.952

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.