Investiție după un deceniu. ANL construiește un bloc așteptat din 2007

0
60558588

Agenția Națională pentru Locuințe a anunțat licitarea lucrărilor pentru construirea unui bloc pentru tineri,în Turda,  pe strada Zambilelor. Investiția în valoare de 6,7 milioane de lei vizează construirea a 48 de locuințe.

În noiembrie 2007, Consiliul Local Turda aproba, la inițiativa primarului Tudor Ștefănie, trecerea în folosință gratuită a 3500 mp de teren pe strada Zambilelor FN către Agenția Națională de Locuințe. Proiectul viza construirea unui bloc cu locuințe pentru tineri . Blocul era proiectat cu trei etaje și mansardă și erau prevăzute 48 de apartamente.

După 10 ani, ANL anunță că va finanța lucrarea. Licitația anunțată de ANL în valaore de 6,7 milioane de lei vizează executarea lucrarilor de constructii-montaj (inclusiv intocmire certificat energetic si intocmire, verificare si avizare dosare preliminare gaze naturale) la obiectivul de investitie investitie ”Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, jud. Cluj, orasul Turda, str. Zambilelor fn”, totalizand 48 unitati locative repartizate in 3 tronsoane si un regim de inaltime S+P+3E+M.

Lucrările tehnico-edilitare aferente investitiei se suporta de catre autoritatea publica locala, din bugetul propriu.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.